Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/etika2l/public_html/drupal/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/etika2l/public_html/drupal/sites/all/modules/modules/ctools/ctools.module).

Expertiza doamnei doctor Adina Alberts

  • Dr Adina Alberts a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” in 1996. A lucrat sub indrumarea Profesor Dr Ioan Lascar 9 ani, in Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti.
  • Dr Alberts participa cu regularitate la diferite congrese si simpozioane, interne si internationale, dorind sa fie la curent cu ultimele descoperiri in domeniul ei de activitate.
» mai multe detalii
prezentare video clinica chirurgie estetica Care Zone Adina Alberts-Catarama

Prezentare video

De ce sa alegeti o interventie la Care Zone? Urmariti aceasta prezentare video si va vom lamuri!

Nu rata articolele Adinei Alberts

Si trebuie sa introduci in alimentatia zilnica, feniculul!

Terapia laser se adreseaza urmatoarelor tipuri de probleme:

Transpiratiile abundente sunt extrem de deranjante si pot afecta zone diferite, precum axilele, palme, spatele, talpile etc.

O rezolvare rapida o reprezinta injectarea toxinei botulinice. Efectele se instaleaza in cateva zile iar rezultatele se pastreaza 6 luni.

Medici Care Zone

Medic Primar Chirurgie Plastica

Dr Adina Alberts a pus bazele unui lacas al armoniei si frumusetii corpului uman, fiind proprietar si manager al Care Zone Urban Spa si Care Zone Medical.

Psiholog, psihoterapeut

Membru: Asociatia Psihologilor, Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala, Colegiul Psihologilor. Afiliat American Psychological Association.

Medic Specialist Dermatologie - Venerologie

Membru Societatea Romana de Dermatologie, European Academy of Dermatology and Venereology, Societatea Romana de Dermato-Oncologie.

Medic Primar Anestezie si Terapie Intensiva

Absolventa a Universitatii de Medicina “Carol Davila”, este membru SRATI (Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva) si ESA (European Society of Anesthesiology).

In atentia pacientilor Care Zone pentru interventii de chirurgie esteticaIn atentia pacientilor ce urmeaza a efectua o interventie chirurgicala:

  • Este interzisa administrarea oricarui tip de medicament, in special aspirina sau alte medicamente antiinflamatorii, cu cel putin 10 zile inainte de operatie.
  • Este intersiza ingerarea alimentelor si a bauturilor (inclusiv apa) cu minimum 6 ore preoperator.