Blog Carezone

Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/etika2l/public_html/drupal/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/etika2l/public_html/drupal/sites/all/modules/modules/ctools/ctools.module).
Blog Adina Alberts
Media
Noutati

Blog Adina Alberts

Si trebuie sa introduci in alimentatia zilnica, feniculul!

Terapia laser se adreseaza urmatoarelor tipuri de probleme:

Transpiratiile abundente sunt extrem de deranjante si pot afecta zone diferite, precum axilele, palme, spatele, talpile etc.

O rezolvare rapida o reprezinta injectarea toxinei botulinice. Efectele se instaleaza in cateva zile iar rezultatele se pastreaza 6 luni.

Cea mai mare problema a vietii moderne o reprezinta stresul, iar odata cu el vin multe alte probleme, printre care si probleme ale sanatatii parului. De ce sa nu folosim metode simple si naturale pt a imbunatati semnificativ sanatatea si vitalitatea? Parul trebuie sa arate minunat, iar pentru asta trebuie ingrijit cu atentie. Una dintre cele mai indicate metode de a pastra sanatatea suvitelor este masajul scalpului. 

Endermologia este un procedeu fizical de reducere a celulitei prin utilizarea unei tehnici de masaj mecanizat, vacuumat. Aceasta tehnica a fost imaginata si dezvoltata in urma cu mai bine de 20 de ani, in Franta, de catre Louis-Paul Guitay (LPG®) unde a fost initial folosita pentru tratarea cicatricelor post combustionale care, astfel deveneau mai elastice si mai subtiri. Ulterior s-au observat efectele benefice pe care le are asupra celulitei si a inceput utilizarea ei inscopuri estetice.

Este abdominoplastia indicata si pentru mine?

Abdominoplastia este indicata femeilor si barbatilor cu o conditie fizica buna dar care au la nivel abdominal pielea cazuta, cu sau fara pliu abdominal marit de volum. Cei mai buni candidati pentru abdominoplastie indeplinesc urmatoarele conditii:

Pachetele de relaxare pe care Care Zone Urban Spa le promoveaza mai pot fi denumite si “pachete cadou” prin prisma intentiei achizitionarii lor. Acest tip de pachete au fost create pentru persoane care doresc cateva momente de relaxare completa sau de revigorare fizica imediata, atat personal cat si pentru familie  sau prieteni.

Pachetele de relaxare sunt reprezentate de o imbinare perfecta de tratamente corporale si faciale, ce se efectueaza intr-un timp scurt in vederea obtinerii unei relaxari sau stari de bine imediat.

In medicina estetica, la fel ca in orice alt domeniu, cele mai bune rezultate se obtin atunci cand luptam cu tot arsenalul disponibil pentru atingerea obiectivului dorit. Fie ca vorbim de usoare retusuri, de mici remodelari, sau chiar de interventii mai de amploare, pentru un rezultat final cat mai frumos este recomandata o abordare holistica. Mai jos va prezint cateva combinatii terapeutice in tratamentele corporale spa si va invit sa ma contactati pentru a discuta cum putem lucra impreuna pentru a obtine rezultatul pe care v-il doriti.

Corectia la nivelul urechilor este una dintre cele mai cerute operatii in tara noastra. Otoplastia consta in corectia marimii pavilionului auricular, a formei acestuia, precum si a distantei acestuia in raport cu craniu. De asemenea otoplastia corecteaza si anomaliile de la nivelul lobulului urechii precum si distanta dintre acesta si craniu.

Implant gambe

Protezele gambiere sunt produse din aceeasi gama ca si implanturile mamare, contin gel siliconic cohesive. Forma lor difera, acestea fiind de regula fuziforme sau “in semiluna”. Exista mai multe variante de marimi si proiectii pentru a satisface orice pacient.

Utilizarea implanturile gambiere reprezinta o interventie care se bucura de un grad crescut de satisfactie, aceasta operatie rezolvand definitiv problema picioarelor “in paranteze”.

Pages